Maskinutbildningar som de borde vara

Bra utbildningar, inget krångel

  • Få omedelbar tillgång till vår topprankade utbildning och lär dig på ett flexibelt sätt som passar just dig
  • Vår 100% onlinebaserade teori ger dig friheten att studera när det passar dig bäst
  • När du har genomfört kursen och fått godkänt resultat, kommer du att motta ditt digitala certifikat direkt - bevis på att du är redo att ta nästa steg i din karriär

Vilken typ av utbildning passar dig bäst?

Ta truckkortet hos oss

För att få arbeta med truckkörning måste du ha ett truckkort (truckförarbevis). Vi anordnar truckförarutbildning (truckkurs), kommer överens om utbildningsställe som passar och när du klarat teori- och körprov får du sedan ett truckkort (utbildningsbevis). Vi utbildar enligt TLP10, vilket är rekommenderat av Arbetsmiljöverket.

Våra populäraste kurser

En person med truckutbildning från AD Maskin som med truck lyfter två pallarEn person med truckutbildning från AD Maskin som med truck lyfter två pallar
Truck som lyfter två pallar

Truckutbildning

Med en truckutbildning ökar dina chanser att få jobb. Dina kunskaper om effektivitet och säkerhet blir en tillgång på företaget.
Kombination av den svenska och norska flagganKombination av den svenska och norska flaggan
Norsksvensk Flagga

Hjullastare/Lastmaskin, yrkesbevis - validering

Ger dig kompetens att köra hjullastare med alla typer av redskap såsom skopa, gafflar, plogblad, kranarm, sopvals, med mera på alla typer av arbetsområden. 
En lastmaskin snett underifrånEn lastmaskin snett underifrån
LAstmaskin underifrån

Grävmaskin - validering

Denna validering ger behörighet att köra grävmaskin både med skopa, gafflar, avjämningsbalk och andra förekommande redskap.

Maskinutbildningar på plats hos ert företag

Är ni i behov av att utbilda flera samtidigt kan vi komma ut och genomföra utbildningen på plats hos er, smidigt och tidsbesparande.  Självklart kan vi även anordna kurserna i våra egna lokaler i Gävle!

Kontakta oss och berätta vad ni behöver i utbildningsväg så hittar vi en lösning som passar er.