Mer info om fallskydd

Denna kurs vänder sig till dig som behöver använda en fallskyddsutrustning i ditt arbete tex vid arbete på tak, höga höjder där risk för fall finns eller om du har denna utrustning i en mobil arbetsplattform(skylift). 

Vi har som enda leverantör i området en specialanpassad plattform för att öva räddning i våra lokaler på Sjöängsvägen 4 i Gävle. Vi hänger alltså inte upp deltagare i varken traverser eller mobila plattformar då detta ej är tillåtet utan använder en specialbyggd plattform för detta ändamål. (BILD PÅ PLATTFORMEN)
Du hittar mer info hos arbetsmiljöverket här: https://www.av.se/halsa-och-sakerhet/personlig-skyddsutrustning/forebyggande-att-valja-skyddsutrustning/fallskydd/

OBS! Tänk på att det är en speciell utrustning som skall användas för arbete på mobil arbetsplattform och ditt vanliga fallskydd ej bör användas här OBS! 
​​​​​​​

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Vår webbshop

Du bokar enkelt din kurs genom att gå in i webbshopen och klicka "Lägg i varukorg" på den/de kurser du vill gå. Gå sedan till kassan och välj hur du vill betala.

Betalningsalternativ

Faktura efter kurstillfälle - Det gamla vanliga sättet. Du går kursen och vi skickar en faktura efteråt. När vi fått in betalning för fakturan skickar vi ut utblidningsbeviset till dig. Ingen faktureringsavgift.

Betala direkt med Payson - Payson samarbetar med VISA/Mastercard och internetbankerna Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea. 40:- tillkommer.

Paysonfaktura - Betala mot faktura. Fakturan skickas till dig från Payson. Du kan dela upp betalningen över en period av 3, 6, 12 eller 24 månader. 60:- tillkommer.

Vill du anmäla dig?

Klicka på knappen här nedanför. Då kommer du till webshopen.
 
Om du bara vill ställa en fråga eller komma i kontakt med oss kan du klicka här så kommer du till kontaktsidan.