Brandfarliga Heta Arbeten

Brandfarliga Heta Arbeten

Från 2700 kr

exkl.moms

Brandfarliga Heta Arbeten är en ny och modern utbildning för alla som arbetar med moment där det finns risk för att en brand kan uppstå.

Utbildningen uppfyller försäkringsbolagens krav.

Alla arbeten som på något sätt orsakar uppvärmning, till exempel svetsning, lödning, torkning, ska utföras brandsäkert. De som utför tillfälliga arbeten med risk för brand måste genomgå en utbildning för att få det tillstånd som krävs.
​​​​​​​
Utbildningen Brandfarliga Heta Arbeten ger ett giltigt certifikat enligt försäkringsbolagens villkor. Vår utbildning är också anpassad till förhållanden i olika branscher. De som går utbildningen hos oss får förståelse för risksituationer på just sin arbetsplats och kan direkt tillämpa kunskaperna i sitt arbete.
Under kursen går vi bland annat igenom:
  • Brandkunskap
  • Säkerhetsregler
  • Försäkringsbolagens säkerhetsföreskrifter
  • Organisation på tillfällig arbetsplats
  • Praktisk övning med handbrandsläckare
  • Certifieringsprov
Den här kursen följer den nya normen SBF 2022:1 och innehåller de nya säkerhetsreglerna för brandfarliga heta arbeten SBF 506:1. Kursen är godkänd av alla försäkringsbolag och ger samma behörighet som Brandskyddsföreningens kurs Heta Arbeten®.

Målgrupp:
Kursen riktar sig till alla som ska vara tillståndsansvarig, brandvakt eller utföra brandfarliga heta arbeten. Inga förkunskaper krävs.Kontakta oss för att få mer information eller en offert på era utbildningsbehov.

Omfattning:

Kurslängd: 1 heldag. Material, lunch och fika ingår.

Kontakta oss

​​​​​​​info@admaskin.se
026-270400