Så här fungerar det 

Undrar du hur det fungerar att beställa och genomföra kurser hos oss?
​​​​​​​ Har du mera frågor? Använd gärna mailformuläret på vår kontaktsida eller ring oss.

Så fungerar det. Steg för steg.

  • För att beställa en kurs, välj den kurs du är intresserad av i menyn här ovan, välj antal kurser och eventuellt datum för praktiskt prov.
  • Du får en utbildningskod direkt via email bifogad som en PDF-inbjudan.
  • När du genomfört kursen och klarat slutprovet får du ett intyg i PDF-format som bilaga i ett email och efter ungefär en vecka får du ett plastkort skickat till din angivna adress.

Frågor och svar

Kan både företag och privatpersoner handla kurser?
Ja!
Gå till kassan och välj om du är privatkund eller företag, fyll i dina uppgifter och godkänn villkoren. Klicka på "Slutför köp".

Är kurserna personliga?
Ja, varje inbjudan är knuten till en person, så den första personen som loggar in med koden måste ange sina personliga uppgifter.

Kan jag beställa kurser  till hela företaget?
Ja!
Om du beställt kurser åt flera personer får du alla inbjudningar skickade till dig och måste dela ut eller vidarebefordra dem.

Kan jag logga in och plugga hur mycket jag vill?
Ja! Du kan logga in och ut så många gånger du vill och kursen har ingen tidsbegränsning. Men om du avbryter mitt i ett prov måste du göra om det från början.

Vad betyder "validering"??
En validering är ingen egentlig utbildning. Det är ett kunskapstest (både teoretiskt och praktiskt) där vi kontrollerar att du har tillräckliga kunskaper för att använda maskinen säkert. När du köper en validering av oss kräver vi att du redan har erfarenhet av maskinen och har arbetat med den ett längre tag.