Skräddarsydda utbildningar

Vi skräddarsyr maskinutbildningar för yrkesbevis på truck, grävmaskin och hjullastare efter era förutsättningar. Allt för att ni skall få den utbildning ni verkligen behöver.

Varför maskinutbildning?

En maskinförarutbildning kan sänka era kostnader öka produktiviteten och säkerheten avsevärt. Den kommer också att minska era utgifter genom minskade driftskostnader.
 
Det vanligaste är att vi anordnar utbildningar i våra egna lokaler i Gävle. Ofta har vi även utbildningar i Sandviken, Falun, Tierp eller Uppsala. Vi kan även utbilda er personal på plats hos er.
 
Självklart kan vi ge ett paketpris vid större förfrågningar.
 
Kontakta oss för kostnadsförslag / offert.

Fördelar med AD Maskin

  • Vi kan hålla utbildningen på plats
  •  Vi kan anpassa utbildningen efter kundens behov och önskemål
  •  Konkurrenskraftiga priser
  •  Marknadens modernaste kurslitteratur

Försäkringsfråga?

En annan viktig anledning att ha rätt utbildning är också att försäkringsbolagen kräver det för att ge ersättning för skador och kostnader. Har man inte rätt utbildning och orsakar en kostsam skada kommer man att stå personligt ansvarig för alla kostnader.
 
Det är vanligt att någon person (oftast chefen) säger sig "ta ansvaret" om någon kör ändå men det fungerar inte på det viset. Inte ens om det "finns skriftligt" på det. Blir det en rättssak av olyckan så är det föraren och ingen annan som är vållande.