Info om Fordonsmonterad kran

Vill du anmäla dig?

Kontakta oss så ser vi till att du får din utbildning. Klicka här så kommer du till kontaktsidan.

Från och med den första juli 2007 gäller arbetsmiljöverkets krav “Användning av lyftanordningar & lyftredskap” (AFS2006:6)

Detta betyder att arbetsgivaren har hårdare krav på sig att se till att de anställda har rätt utbildning för att använda de lyftanordningar och lyftredskap som denne använder i sitt arbete.
När du genomför vår kurs (validering) för fordornsmonterad kran erhålles ett utbildningsbevis för maskinen i fråga som uppfyller arbetsmiljöverkets samt försäkringsbolagens krav på dokumenterad teoretisk och praktisk kunskap och du kan sedan börja arbeta med denna maskin.

Validering = Vi validerar dina kunskaper, det betyder att vi dokumenterar dina kunskaper för maskinen i fråga och utfärdar sedan det utbildningsbevis som krävs för att arbeta med maskinen. Detta görs genom provskrivning och uppkörning med efterföljande genomgång.

Förkunskaper

För att boka denna kurs så krävs det att du som deltagare kan hantera bilen och kranen samt att du känner dig väl förtrogen med maskinen innan du kommer till oss. 
​​​​​​​
Åldersgräns 18år.