Mer info om - Grävmaskin

Vill du ha en offert?

Är ni flera som behöver utbildning samtidigt? Ett företag eller förening? Det kan nog inte bli så mycket enklare. Klicka på knappen här, fyll i dina önskemål, så svarar vi dig med en offert så fort vi bara kan. 

Har du andra frågor? Ring aller maila!
När du genomför vår kurs(validering) för Grävmaskin erhålles ett utbildningsbevis för maskinen i fråga som uppfyller arbetsmiljöverkets samt försäkringsbolagens krav på dokumenterad teoretisk och praktisk kunskap och du kan sedan börja arbeta med denna maskin.
För att få köra grävmaskin så kräver arbetsmiljöverket att du har teoretisk och praktisk dokumenterad kunskap vilket du får via denna kurs (validering) hos oss.
Validering
Att validera betyder att vi bekräftar att du har den nödvändiga kompetensen för att använda maskinen. Detta gör vi genom att testa dina kunskaper genom skriftliga prov och praktiska övningar. När du har genomgått detta, utfärdar vi ett utbildningsbevis som visar att du har den kompetens som krävs för att arbeta med maskinen.
​​​​​​​

Förkunskaper

För att boka denna kurs så krävs det att du som deltagare kan hantera en grävmaskin samt att du känner dig väl förtrogen med maskinen innan du kommer till oss.
​​​​​​​ 
Åldersgräns 18år.