Mer info om utbildning för lastmaskin - hjullastare

Det finns olika typer av utbildningar för hjullastare. 

Hjullastare godshantering

Denna utbildning kallas ofta "Hjullastare godshantering".
För godshantering arbetar du med att lasta, lossa och bära gods med skopa, gafflar och kranarm, men även hydrauliska redskap som sopvals eller snöslunga. Vi anordnar utbildning eller kompetensprov efter behov. 

Hjullastare anläggning

Du som tidigare har kört hjullastare men behöver utbildningsbevis för hjullastare/lastmaskin. Du gör ditt kompetensprov hos oss snabbt och enkelt och till ett mycket bra pris. Kallas också "Hjullastare anläggning"

Truck C2

För hjullastare och liknande maskiner i industriellt bruk (i truckmiljö) med gaffelarmar eller annat lyftaggregat med liknande funktion på plana och hårdgjorda underlag.

Truck C7

För teleskoplastare (teleporter) när de används med gaffelarmar eller annat lyftaggregat med liknande funktion på plant och hårdgjort underlag. Du måste ha traktorkort eller B-kort.

Vad säger försäkringsbolagen?

En annan viktig anledning att ha rätt utbildning är också att försäkringsbolagen kräver det för att ge ersättning för skador och kostnader. Har du inte rätt utbildning och orsakar en kostsam skada kommer du att stå personligt ansvarig för alla kostnader. Det är vanligt att någon person (oftast chefen) säger sig "ta ansvaret" om du kör ändå men det fungerar inte på det viset. Inte ens om det "finns skriftligt" på det. Blir det en rättssak av olyckan så är det föraren och ingen annan som är vållande.
Titta i vår webbshop för att hitta ett datum som passar dig. Hittar du inget där som passar är du välkommen att höra av dig så kommer vi överens om var och när det skulle fungera för dig.

​​​​​​​Kontakta oss för att få mer information eller en offert på era utbildningsbehov.
Har du läs- och skrivsvårigheter? DYSLEXI? Kursmaterialet till den här kursen finns som talbok. Säg till när du beställer kurs!

Kommande kompetensprov - lastmaskin

Har du redan erfarenhet av maskintypen (30 månader eller mer) beställer du tid hos oss, gör ditt kompetensprov och körprov. Kurserna hålls oftast i Gävle men även ibland på andra orter.

Klarar du valideringen utan anmärkning erhåller du naturligtvis ditt utbildningsintyg på en gång. I de fall där denna erfarenhet ej finns ber vi er att kontakta oss info@admaskin.se så ser vi till att lägga upp en lämplig utbildningsplan för er att följa för att kunna erhålla ert utbildningsintyg.

Klicka här för våra kommande utbildningar för truck.
Gå till vår webbshop för att se inplanerade datum för kompetensprov

Vår webbshop

Du bokar enkelt din kurs genom att gå in i webbshopen och klicka "Lägg i varukorg" på den/de kurser du vill gå. Gå sedan till kassan och välj hur du vill betala.

Betalningsalternativ

Faktura efter kurstillfälle - Det gamla vanliga sättet. Du går kursen och vi skickar en faktura efteråt. När vi fått in betalning för fakturan skickar vi ut utblidningsbeviset till dig. Ingen faktureringsavgift.

Betala direkt med Payson - Payson samarbetar med VISA/Mastercard och internetbankerna Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea. 40:- tillkommer.

Paysonfaktura - Betala mot faktura. Fakturan skickas till dig från Payson. Du kan dela upp betalningen över en period av 3, 6, 12 eller 24 månader. 60:- tillkommer.

Vill du anmäla dig?

Klicka på knappen här nedanför. Då kommer du till webshopen.
 
Om du bara vill ställa en fråga eller komma i kontakt med oss kan du klicka här så kommer du till kontaktsidan.

Vill du ha en offert?

Är ni flera som behöver utbildning samtidigt? Ett företag eller förening? Det kan nog inte bli så mycket enklare. Klicka på knappen här, fyll i dina önskemål, så svarar vi dig med en offert så fort vi bara kan. 

Har du andra frågor? Ring aller maila!